Links within tabs are not working

#1

:writing_hand: Links are not working

Links are not clicking or following through. I am able to right click the link and paste the URL into a separate web browser, but they’re not activating and nothing happens when clicked within Station. This applies to all hyperlinks within all apps including Gmail, Drive, Slack, etc.


:warning: Mandatory details

  • :gun: Trigger — Unknown

  • :boom: Issue — Links don’t work

  • :movie_camera: Explanatory gifs/pictures — N/A

  • :desktop_computer: OS version — Windows 10, version 1803

  • :gear: Station version — 1.39.2

(Ore Landau) #2

+1
Happens to me too.
Right-clicking on hyperlinks selects them which allows to copy, but the context menu doesn’t open.

:warning: Mandatory details

  • :gun: Trigger — right-click on a hyperlink in every web app
  • :boom: Issue — Links don’t work
  • :movie_camera: Explanatory gifs/pictures — N/A
  • :desktop_computer: OS version — Mac Mojave 10.14.3
  • :gear: Station version — 1.39.2
#3

Similar here. But cannot right click on any links. Also Application menus don’t work (clicking on anything in File, Help, whatever doesn’t trigger anything) same with context menu at bottom left of app.
:warning: Mandatory details

  • :gun: Trigger — No links work in any app, nor in the menu bar for the application, nor the lower context menu
  • :boom: Issue — Links don’t work
  • :movie_camera: Explanatory gifs/pictures — N/A
  • :desktop_computer: OS version — Ubuntu 18.04
  • :gear: Station version — 1.39.2
(Alexandre Lacheze) #4

Hey @ :wave:

Thanks a lot for contributing🙏
I’m having a hard time reproducing this bug: could you send me diagnostic files so I can investigate further?

Can you send us your logs just after the issue appears.

Please, precise again Station version and the issue that you are facing.

Have an awesome day!

#5

Hi Alexandre- I’ll be sure to pass on this information when I encounter the problem again.